Síguenos y participa en:

ÒRGANS OFICIALS PODEM

CONSULTA ELS ÒRGANS OFICIALS I PÀGINES DE FACEBOOK, TWITTER I WEB AUTENTIQUES. AQUELLES QUE NO APAREIXEN EN EL MAPA DE

http://podemos.info/organizacion/ 

NO ESTAN PROTEGIDES PER PODEM I SÓN LLOCS FALSOS DE DIFUSIÓ NO OFICIAL,

PODENT SER PAGINES PERILLOSES EN EL SEU ÚS

 

MAPA ÓRGANOS OFICIALES PODEMOS Y LUGARES WEB SEGUROSWeb Podemos Burjassot Podem

Cercles Podem

¿Que es un cercle Podem?

cercles podem:

unitat popular i ciutadana què és un cercle podem?

La Iniciativa Podem ha connectat amb una part de la voluntat de canvi polític generalitzada, al suscitar importants expectatives i il·lusions i cristal·litzar en centenars de Cercles Podem. Estos cercles no han de substituir el teixit associatiu i ciutadà existent en cada lloc. Han de ser permanentment llocs de benvinguda, de suma i d'extensió. Per a aconseguir-ho hem de deixar de banda les distincions: totes i tots som necessaris. Podem.

    Els Cercles Podem estan més enllà de les sigles. Són espais per a acabar amb la por, la fragmentació i la resignació, per a construir la unitat popular i ciutadana, contra l'empobriment i el segrest de la democràcia.

Des dels Cercles defenem qüestions de sentit comú: som ciutadans i tenim dret a tindre drets; a viure sense por; a la sanitat, l'educació, la jubilació i la protecció social; a la terra i el territori; a l'ocupació; a la cultura; a desenrotllar-nos com a persones i com a pobles; que no ens esmenten; que no ens maltracten; que no ens carreguen amb els seus deutes; que no ens roben.

   Som molts els que estem d'acord en açò i en que els que ens han arrossegat fins a la difícil situació actual no ens van a traure d'ella.

La societat ja s'està esforçant i remant per a eixir del pou, però alguns no fan cap sacrifici i només empitjoren la dita situació. Cal recuperar la democràcia que han segrestat, perquè el poder emana del poble i de la ciutadania. Podem és una iniciativa per a convertir la majoria silenciosa que està farta en una força de canvi. Per a aconseguir-ho hem de deixar de banda les distincions: totes i tots som necessaris.

Cada cercle és un espai de participació en què la societat redacta i defén un programa per a fer front a la conjuntura d'emergència que viuen els pobles del sud d'Europa, així com un espai de protagonisme ciutadà d'estes eleccions al Parlament Europeu. Al mateix temps, cada cercle és un lloc de construcció d'unitat popular, que es conforma no a través de la discussió interminable, sinó a partir de la presa de decisions conjunta i del treball col·lectiu concret.